Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikkens Dag slog rekord

Søgeord:

7. december 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1502 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nordjysk logistiknetværk oplever stigende succes.

Logistikkens Dag 2017, der fandt sted i går onsdag, var den femte af sin slags og samtidig den mest velbesøgte. Sidste år havde konferencen deltagelse af cirka 130 deltagere, mens der i år var 200 tilmeldte. Arrangementet finder stadig sted i Aalborg Kongres & Kultur Center i centrum af den nordjyske by, men i år var Logistikkens Dag flyttet fra Radiosalen til den betragteligt større Europasalen i det flotte kongrescenter.

 

- Vi er selvsagt stolte over den stadig stigende opbakning til Logistikkens Dag, hvilket jo kun understreger konferencens faglige relevans. Formålet med Logistikkens Dag er jo i sin enkelthed at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne gennem videndeling og samarbejde særligt inden for logistik og produktion – og her er vi igen i år lykkedes med at sammensætte et spændende og indholdsrigt program, der appellerer bredt på tværs af brancher, siger Jens Uggerhøj, netværksfacilitator for det nordjyske logistiknetværk Smartlog, der står bag Logistikkens Dag.

 

På årets konference stod der ”Fremtidens virksomhed” på programmet. Under overskrifterne industri 4.0, bæredygtighed og digitalisering forsøgte dagens oplægsholdere at gøre den rekordstore forsamling klogere på den seneste udvikling inden for logistik, produktion, ledelse og teknologi.

 

Læs mere om Logistikkens Dag 2017 i Danmarks Transport-Tidende nummer 1, der udkommer 8. januar.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk