Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logistikkonference med gods i

Søgeord:

5. januar 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1225 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Spændende talerrække på TØF-konference.

Når Transportøkonomisk Forening (TØF) senere på måneden inviterer til årets Logistik- og Godskonferencen 2016, kan de tilmeldte se frem til et spændende line-up af talere.

 

Under overskriften ”Opbrud i transportkæderne” fokuserer TØF på årets konference på de mange forandringens vinde, der i disse år blæser over transportbranchen. Helt konkret ude på vejbanerne - men især på den digitale motorvej.

 

Hovedtaler på dagen er Mads Faurholt-Jørgensen, der i finansielle kredse beskrives som lidt af en komet. Som medstifter af og CEO hos investeringsselskabet Nova Founders Capital, tidligere global direktør hos tyske Rocket Internet og asiatisk chef for Groupon, vil den blot 30-årige iværksætter blandt andet tale om de seneste internet-trends, hvordan har opbygget firmaer i over 35 lande, og om hvordan han spotter nye forretningsmodeller.

Øvrige speakere på konferencen er Jesper Engelbrecht Thomsen fra Maersk Line om E-handelsplatforme, Henrik Okholm fra Copenhagen Economics om trends i pakkemarkedet med fokus på EU-reguleringen, Andreas Egense fra Vejdirektoratet om automatisering af vejtrafikken, samt Thomas Lund-Sørensen – chef for Center for Cybersikkerhed hos Forsvarets Efterretningstjeneste.

 

Logistik- og Godskonferencen finder sted mandag den 25. januar fra 9 til 16 i Børsen på Slotsholmen i det indre København.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com