Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Logitrans forbedrer rustfri højtløftere

Søgeord:

3. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skrappe regler for anvendelse af internt transportmateriel i branchen for levnedsmidler stiller store krav til de materialer, som branchens transportmateriel fremstilles af. Samtidigt påvirker våde og aggressive miljøer transportmateriellet kraftigt.

Skrappe regler for anvendelse af internt transportmateriel i branchen for levnedsmidler stiller store krav til de materialer, som branchens transportmateriel fremstilles af. Samtidigt påvirker våde og aggressive miljøer transportmateriellet kraftigt.Derfor har Ribe-producenten Logitrans netop forbedret virksomhedens højtløftere med endnu mere rengøringsvenlige og korrosionsbestandige materialer.

 

Gitte Kirkegaard, salgsdirektør hos Logitrans:

 

- Vi har lavet produktforbedringerne på baggrund af vores erfaringer med rustfri produkter og god feedback fra vores kunder. Endnu flere steder på vognene er blevet rustfri, eksempelvis udløserhåndtaget på de manuelle vogne, batterikassen på den elektriske rustfri-plus-vogn og topstykket. Hæve- og sænkekontakten på de elektriske produkter er ekstra forseglet.

Flere udgaver

Højtløfterne fås i både manuelle og elektriske udgaver, i en rustfri-plus-udgave og i en rustfri-semi-udgave. Rustfri-plus betyder optimal rustfri korrosionssikret udførelse, mens der på rustfri-semi-vognene visse steder er brugt f.eks. kromiteret materiale. Der er en højtløfter til ethvert område.

I de våde, rene og aggressive miljøer er der også behov for at arbejde i en ergonomisk god arbejdshøjde. Her er højtløfterne ideelle, fordi de kombinerer en pallevogn og et arbejdsbord egenskaber.

 

De nye rustfri højtløftere har fået et mere elegant og smart design. De transporterer og løfter 1500 kg. helt op til løftehøjden 47 cm. Herfra er løftekapaciteten 1000 kg.

Øget effektivitet, færre sygedage

- Med en rustfri højtløfter bliver den ergonomisk rigtige arbejdshøjde også sikret i virksomheder, hvor der stilles store krav til hygiejne, eller hvor et vådt og aggressivt miljø hidtil har betydet kort levetid for de gængse lakerede modeller. Det er en investering, der hurtigt tjener sig ind på grund af den øgede effektivitet og færre sygedage for medarbejderne, tilføjer salgsdirektør Gitte Kirkegaard.

Logitrans-produkterne forhandles i Danmark af NP Trucks i Horsens og Roskilde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com