Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lokal opbakning til Transport Vest

Søgeord:

14. juni 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1020 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Viceborgmester åbner Transport Vest på lørdag.

Transport Vest er den nye transportudstilling for det vestlige Danmark og ikke mindst Østjylland. Det markeres også lørdag, når messen bliver åbnet af Marc Perera Christensen, der er 2. Viceborgmester i Aarhus Kommune.

 

»Tak til Danske Transport Medier for at arrangere Messen. Det er glædeligt, at messen nu kommer til Aarhus og sætter fokus på transportområdet i Østjylland. Udviklingen af den trafikale infrastruktur og mobilitet både i, til og fra Aarhus og den østjyske byregion, er et emne der optager os meget i Aarhus,« siger Marc Perera Christensen.

 

Transport Vest bliver en jysk pendant til Transport Øst, der igennem syv år med succes er blevet afholdt i københavnsområdet. I weekenden slår messen porten op til to dage med fagsnak, hygge og gode handler på udstillingsområdet i Logistikparken i Brabrand.

»Det har betydning for transportbranchen, at vi sikrer, at ansatte, kunder og gods kommer frem - både internt i Aarhus, i byregionen, til resten af landet og resten af verden. Derfor er området uhyre vigtigt – og det understreges af messens tilstedeværelse i Vestdanmark,« siger Marc Perera Christensen.

 

Åbningen finder sted lørdag kl. 10. Transport Vest har åbent lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entré er 50 kr., børn er gratis. Fribilletter og mere info kan findes på transportvest.dk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com