Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lovkrav tvinger Torm til handling

Søgeord:

15. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2266 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Siden marts har Torms egenkapital været negativ, og ifølge erhvervslovgivningen er selskabet forpligtet til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, hvis der er negativ egenkapital i mere end seks måneder. Kravet tvinger Torm til snart at holde en ekstraordinær generalforsamling.

Siden marts har Torms egenkapital været negativ, og ifølge erhvervslovgivningen er selskabet forpligtet til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, hvis der er negativ egenkapital i mere end seks måneder. Kravet tvinger Torm til snart at holde en ekstraordinær generalforsamling.-Egenkapitalen blev negativ med udgangen af marts hovedsageligt som følge af en nedskrivning på knap 1,1 milliarder kroner efter salget af 13 tankskibe. Vi vil naturligvis overholde kravene i lovgivningen, siger Jacob Meldgaard, adm. direktør for Torm.

 

På den ekstraordinære generalforsamling skal aktionærerne ifølge lovgivningen præsenteres for en handlingsplan for, hvordan selskabet kan få genoprettet en positiv egenkapital.

 

Torm, der præsenterede sit halvårsregnskab i går, havde i første halvår en nettoomsætning på 331,5 millioner dollar, en nedgang på 42 procent i forhold til samme periode i 2013. Det primære driftsresultat landede på -209,6 millioner dollar mod -7,8 millioner dollar i første halvår af 2013.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com