Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Luftfarten begejstret for ny SF-transportminister

Søgeord:

12. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2314 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Pia Olsen Dyhr er langt fra ny ud i transportpolitik. Før SF kom i regering og Pia Olsen Dyhr blev minister tilbage i efteråret 2011, var hun sit partis transportordfører. Og som handelsminister ikke bare fløj hun meget for at komme ud i verden. Hun brugte også en del tid på at skaffe bedre flyforbindelser fra Danmark til nogle af de største vækstmarkeder.

Pia Olsen Dyhr er langt fra ny ud i transportpolitik. Før SF kom i regering og Pia Olsen Dyhr blev minister tilbage i efteråret 2011, var hun sit partis transportordfører. Og som handelsminister ikke bare fløj hun meget for at komme ud i verden. Hun brugte også en del tid på at skaffe bedre flyforbindelser fra Danmark til nogle af de største vækstmarkeder.-Som Handels- og Investeringsminister har Pia Olsen Dyhr haft fokus på luftfartens samfundsmæssige betydning som vækstmotor og drivkraft for jobskabelse. Og så har Pia Olsen Dyhr arbejdet aktivt for at skabe bedre forbindelser til nogle af verdens vækstmarkeder, ikke mindst Kina, siger kommunikationsdirektør Henrik P. Jørgensen fra Københavns Lufthavne.

Hos Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) er man på den ene side kede af at miste Pia Olsen Dyhr på posten som handelsminister.

 

-På incoming-siden har hun gjort rigtig meget for at forberede visumreglerne for blandt andet kinesiske turister. Det er ærgerligt at hun er væk nu, hvor det skal implementeres, siger direktør Lars Thykier fra Danmarks Rejsebureau Forening.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com