Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Luftfragt lettede byggeri

Søgeord:

6. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1011 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Logistikudfordring i Grønland løses med fly.

Logistikudfordringer skal helst løses hurtigt. Især hvis din kunde er i gang med et projekt i Grønland, og ikke kan vente på næste skibsafgang for at få sine materialer transporteret derop.

 

Den situation stod Per Aarsleff A/S for nylig i. Efter et godt samarbejde med deres lokale kontakt hos Blue Water Aalborg og Blue Waters charterspecialister i Billund kom materialerne hurtigt frem.

 

Byggerier i Grønland er ofte udfordret af logistikken. Det kan særligt mærkes ved Thule Air Base, hvor der kun er to årlige skibsanløb fra Danmark.

 

Hvis der opstår behov for materialer udenfor de to anløb, så kan det resultere i meget dyr ventetid. Derfor er luftfragt et godt alternativ.

-Hvis vores projekter ændrer sig undervejs, så har vi kun én mulighed for at få materialer til Grønland. Det er ved at chartre et fragtfly. Med Blue Water som tovholder, har vi haft succes med at fragte 34 tons materialer herop på den måde, siger Henning Junker Christensen, der dagligt arbejder for Aarsleff på Thule Air Basen.

 

-Det krævede hårdt arbejde at få alle leveringer frem rettidigt, at få alle papirer gjort klar og søgt om diverse tilladelser. Men det lykkedes med god hjælp fra Blue Water", supplerer Karsten Gert Pedersen fra Aarsleff.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com