Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Luftfragt: Nu Mexico City og Atlanta via København

Søgeord:

19. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2306 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Emirates SkyCargo, Emirates’ fragtdivision, tilføjer Mexico City og Atlanta til fartplanen og udvider dermed selskabets fragtnetværk yderligere til mere end 50 destinationer over hele verden.

Emirates SkyCargo, Emirates’ fragtdivision, tilføjer Mexico City og Atlanta til fartplanen og udvider dermed selskabets fragtnetværk yderligere til mere end 50 destinationer over hele verden.Den ugentlige flyvning til Mexico City letter fra Dubai med et stop undervejs i Frankfurt, mens den på tilbageflyvningen holder et planlagt stop i Houston og København, inden turen går tilbage til Dubai.

 

Fragtflyet til Hartsfield-Jackson Atlanta Airport fra Dubai, som også flyves en gang ugentligt, har et planlagt stop i Frankfurt og på returrejsen et stop i København. Denne multi-stop-service giver kunderne den ekstra fordel, at de også kan fragte gods mellem disse byer.

 

På begge ruter bruger Emirates SkyCargo sit Boeing 777 fragtfly, der flytter op til 103 ton fragt. Med sit hoveddæk, det bredeste overhovedet på noget fragtfly, er det i stand til at løfte ”outsized” fragt og fragte større forsendelser.

Nye businessmuligheder

Nabil Sultan, Emirates’ Divisional Senior Vice President, Cargo, forklarer:

 

- Den nylige indførelse af fragttjenester til Mexico City og Atlanta er en del af Emirates SkyCargos fortsatte udvidelse af vores rutenet, der skal tilbyde kunderne nye handels-og forretningsmuligheder i hele verden. Begge byer er vigtige fragtdestinationer med Mexico City som et af de største industriknudepunkter i Latinamerika. Atlanta rangerer på en tiendeplads, når det kommer til lastvolumen blandt de nordamerikanske lufthavne.

Enorm kapacitet

Nabil Sultan fortsætter:

 

- Vores fragtskibe giver os fleksibiliteten til at skabe nye handelsruter og muligheder for vores kunder. Dette, kombineret med vores ”belly-hold” fragtkapacitet på vores passagerflåde og voksende verdensomspændende netværk, giver Emirates SkyCargo enorm kapacitet og global rækkevidde på seks kontinenter.

Det im- og eksporteres

Importen til Mexico City omfatter generel fragt, lægemidler, tekstiler, beklædning, maskiner og elektroniske dele, og deres eksport er hovedsageligt generel fragt, lægemidler, automobil- og skibsdele.

 

Varer, der transporteres ind i Atlanta er primært generel fragt, tekstiler, beklædning, fodtøj og lædervarer, mens dens eksport på tværs af Emirates’ netværk omfatter generel fragt, entreprenørmaskiner, maskiner, elektrisk og elektronisk udstyr og produkter.

 

Emirates SkyCargo har en flåde på 12 fragtskibe, 10 Boeing 777 F'er og to Boeing 747-400 ERFs, der fra 1. maj opererer fra den nye fragtterminal i Dubai World Central Al Maktoum International Airport.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com