Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Luftfragt til Houston slår rekord

Søgeord:

21. januar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

811 gange

Læses i øjeblikket af:

1

26 meter lang rørledning ankommer til Luxembourg.

Sidst i november 2015 modtog Blue Water en interessant forespørgsel fra OneSubsea, Houston (et Cameron & Schlumberger-firma). Opgaven lød på at transportere en 26 meter lang fleksibel rørledning fra Danmark til USA med fly.

 

Rørledningen er med sine 26 meter det længste gods, som nogensinde er transporteret med et kommercielt fly til Houston International Airport. Blue Waters team måtte arbejde hurtigt, for at rørledningen kunne nå at ankomme til destinationen inden slutningen af året, som det var aftalt.

Indledende planlægning

-Før transporten kunne begynde, havde vi flere telefonkonferencer med OneSubsea og producenten National Oilwell i Kalundborg. Vi skulle beslutte, hvordan vi kunne designe en emballage, som kunne stabilisere rørledningen under både transporten og håndteringen og samtidig være acceptabel for vognmænd, lufthavnsterminaler og flyselskabet, siger projektansvarlig Nikolaj Buurgard Sørensen fra Blue Water.

 

Emballagen blev godkendt og produceret i tæt samarbejde mellem alle involverede parter.

 

Ankom som planlagt

Da alle vejtilladelserne var godkendt i god tid, kunne Blue Water laste rørledningen i Kalundborg den 21. december. To dage senere blev sendingen leveret i Luxembourg klar til videre transport.

 

-Rørledningen blev flyttet fra lastbilen til flyet om morgenen den 24. december. Det foregik helt efter planen, så flyet kunne lette senere på dagen, siger Nikolaj Buurgard Sørensen.

I Houston overvågede Blue Waters folk losseoperationen fra fly til lastbil og sørgede for eskorte hele vejen til den endelige destination Magnolia, Texas. Her ankom rørledningen som planlagt den 28. december.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com