Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa åben for alliance med Golf-selskaberne

Søgeord:

27. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lufthansas topchef, Christoph Franz, åbner nu døren på klem for et samarbejde med golf-selskaberne.

Lufthansas topchef, Christoph Franz, åbner nu døren på klem for et samarbejde med golf-selskaberne.Tidligere har Lufthansa ikke haft meget tilovers for de hovedrige selskaber.

 

Lufthansa bløder nu op over for de stenrige flyselskaber i Golfstaterne på den arabiske halvø, som Lufthansa ellers tidligere har kritiseret voldsomt.

 

Tidligere på ugen fortalte Christoph Franz således til blandt andre Reuters, at Lufthansa flere gange har set på muligheden for at samarbejde med et golf-selskab og regnet på om der skulle være en fornuftig business case i et alliance-samarbejde eller lignende.

 

Lufthansa og de øvrige europæiske netværksselskaber dyster heftigt mod golf-selskaber som Qatar Airways, Etihad og Emirates. Alle tre selskaber er begunstiget af næsten uudtømmelige pengetanke i ryggen. Pengetanke, som giver selskaberne mulighed for at kaste sig ud i enorme investeringer og ekspansioner i et omfang, som andre selskaber ikke kan.

Tidligere på ugen lød det fra Lufthansa, at en mulig overtagelse af SAS eller et udvidet partnerskab kan komme på tale, idet SAS har fået styrket sin økonomiske position.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com