Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa Cargo CEIV-certificeret

Søgeord:

21. september 2016  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

587 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det tyske luftfragtselskab tilslutter sig eksklusiv gruppe.

Lufthansa Cargo er nu det ene ud af blot seks luftfartsselskaber i verden, der har fået tildelt den internationale luftfartsorganisations IATA’s CEIV Pharma-certificering.

 

Certificeringen dækker over selskabets evne til at håndtere og transportere følsomme farmaceutiske produkter, der blandt andet dækker over lægemiddelprodukter.

 

Frugten af års arbejde

Det store tyske luftfragtselskab er de seneste måneder blevet kigget over skuldrene af uafhængige specialister, der har overværet, vurderet og bedømt Lufthansa Cargo og selskabets ansatte i håndteringen af de følsomme produkter, og specialisterne har altså på den baggrund vurderet, at selskabet har gjort sig fortjent til udmærkelsen som CEIV Pharma-certificeret.

 

Alexis von Hoensbroech, bestyrelsesmedlem for produkt og salg hos Lufthansa Cargo:

 

- Farmaceutiske forsendelser er ekstremt udfordrende og kræver maksimal pålidelighed fra luftfartsselskaber. Fastholdelse af den ønskede temperatur er afgørende for at sikre, at lægemidler kan bruges som påtænkt efter transporten. At være et af de første luftfartsselskaber i verden til at modtage IATA’s nye internationale certifikat er frugten af det arbejde, vi har gjort med vores Cool/td produkt over de sidste par år, siger Alexis von Hoensbroech.

Ny standard

Med CEIV Pharma har IATA skabt en ny global standard for transport af farmaceutiske produkter. Det fortæller Glyn Hughes - global cargo-chef hos IATA:

 

- Ved at opnå IATA CEIV Pharma-certificeringen hen over dets globale netværk tilslutter Lufthansa Cargo sig en elite af seks luftfartsselskaber, hvis kunder kan have endnu mere tillid til, at deres lægemiddelprodukter vil blive leveret i upåklagelig tilstand. IATA har skabt CEIV Pharma for at hjælpe luftfartsselskaber, handlere og speditører til at føje sig for internationale bestemmelser og for at skabe én global standard for at transportere farmaceutiske produkter, siger Glyn Hughes.

 

CEIV Pharma står for ”Center of Excellence for Independent Validators in Pharmaceutical Logistics”.

Transport Tidende på iPhone:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com