Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa investerer massivt i Danmark

Søgeord:

19. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den kommende tirsdag 25. marts løfter det tyske luftfartsselskab Lufthansa en del af sløret for nye kraftige investeringer i det danske marked. Her oplever selskabet for øjeblikket stor vækst på ruterne fra lufthavnene i København og Billund.

Den kommende tirsdag 25. marts løfter det tyske luftfartsselskab Lufthansa en del af sløret for nye kraftige investeringer i det danske marked. Her oplever selskabet for øjeblikket stor vækst på ruterne fra lufthavnene i København og Billund.Pressemødet næste tirsdag på Nimb Hotel i København er det første, som Lufthansa inviterer til i to år. Selskabets annoncerede investeringer på det danske marked er del af en større vækststrategi, der giver større kapacitet fra København og Billund.

 

Samtidigt uddyber Lufthansa de initiativer, der er planlagt, for at selskabet bliver det første vestlige flyselskab, der modtager fem stjerner i Skytrax’s anerkendte vurderingssystem – den største anerkendelse et kommercielt ruteflyselskab kan få.

 

Dette mål ønsker Lufthansa at nå ved blandt andet at opgradere Business Class og indføre en ny Premium Economy Class – en helt ny rejseklasse på mellem – og langdistancer.

På pressemødet deltager Lufthansas Morten Balk, Country Manager i Danmark, Ulrich Link, General Manager for Skandinavien og de baltiske lande, samt Martin Riecken, europæisk kommunikationsdirektør.

 

De er også klar til at kommentere på blandt andet selskabets årsregnskab for 2013 og samarbejde med andre selskaber. cw

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com