Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa-strejke kan være på vej

Søgeord:

26. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forhandlinger om en ny overenskomst er igen brudt sammen, og derfor kan der være strejker på vej blandt Lufthansas piloter, skriver check-in.dk.

Forhandlinger om en ny overenskomst er igen brudt sammen, og derfor kan der være strejker på vej blandt Lufthansas piloter, skriver check-in.dk.Tilbage i april strejkede piloterne i det tyske luftfartsselskab Lufthansa på grund af utilfredshed med overenskomster. Strejken sluttede, da Lufthansa og piloternes fagforening Vereinigung Cockpit (VC) gik til forhandlingsbordet, men nu er forhandlingerne endegyldigt brudt sammen igen.

 

- Selvom arbejdsgiversiden har opsagt vores overenskomst og stillet flere krav, har vi vist vilje til at forsøge at forhandle os frem til en kompromisløsning. Men for at nå frem til et forhandlingsresultat, skal begge sider af bordet arbejde for det. Vi vil nu forsvare os selv mod de direkte nedskæringer, som der planlægges, siger Ilja Schulz, der er formand for de tyske piloter i fagforeningen VC, ifølge check-in.dk.

Derfor er der risiko for, at en strejke kan bryde ud inden for de næste par uger, men VC lover dog, at offentligheden vil adviseres inden en eventuel strejke. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com