Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Lufthansa til Aalborg Lufthavn

Søgeord:

23. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2257 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fra 30. marts næste år lander Lufthansa i Aalborg Lufthavn med to returflyvninger alle ugens dage fra Frankfurt. Dermed sætter Lufthansa over 100.000 flysæder ind på den nye rute.

Fra 30. marts næste år lander Lufthansa i Aalborg Lufthavn med to returflyvninger alle ugens dage fra Frankfurt. Dermed sætter Lufthansa over 100.000 flysæder ind på den nye rute.I Danmark er Lufthansa vokset 10 pct. i år sammenlignet med i fjor.

 

-Vi har længe sonderet terrænet set i lyset af vores gode udvikling mellem Frankfurt og Billund; det går godt fremad for Lufthansa i Vestdanmark, også fordi vi har fået større synlighed med Christian Zacho som sælger for Lufthansa-gruppen på det vestjyske marked, siger landechef for Lufthansa-gruppen i Danmark, Morten Balk, til standby.dk.

 

-Nordjylland har meget at byde på: store firmaer og et stort universitet, siger Morten Balk.

 

Meddelelsen om Lufthansas nye rute fra Aalborg til Frankfurt har givet dybe panderynker hos SAS-ledelsen i Danmark. Det er således dømt hård konkurrence, når Star Alliance-partneren Lufthansa sender første fly afsted fra Aalborg mod Frankfurt den 30. marts næste år.

Netop Aalborg Lufthavn har hidtil været en stærk bastion for SAS, idet det skandinaviske flyselskab i en årrække har været dominerende på indenrigsruten til København, hvor kunderne har kunnet fortsætte videre ud i SAS-netværket på internationale ruter.

 

-Det er bestemt konkurrence til os. Det rammer os meget hårdt på vores hjemmemarked, siger pressechef Trine Kromann-Mikkelsen fra SAS i Danmark til check-in.dk.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com