Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

M.J. Eriksson vandt opgave

Søgeord:

13. juli 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

673 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal bygge 2. etape af Kalundborgmotorvejen.

 

Vejdirektoratet har nu valgt entreprenør til den omfattende opgave med at anlægge 2. etape af Kalundborgmotorvejen syd om Regstrup. Valget er faldet på M.J. Eriksson, der gav det bedste tilbud på opgaven, som er på ca. 200 mio. kr.

  

I Vejdirektoratet ser projektleder Christian Tolderlund frem til at komme i gang med anlægsarbejdet, der går i gang i det tidlige efterår.

 

Grundig proces

-Vi har været igennem en grundig udvælgelsesproces med fem prækvalificerede entreprenører og konsortier. Alle fem bud var højt kvalificerede og levede op til vores krav til opgaven. Men M.J. Eriksson var alligevel bedre på de afgørende parametre, herunder prisen, så valget faldt på dem. Henover sommeren får vi sammen lagt den endelige tidsplan, så vi er klar til at gå i gang med byggeriet til september, siger Christian Tolderlund.

  1. etape af Kalundborgmotorvejen er en ca. 6 km lang strækning, fra hvor Kalundborgmotorvej slutter i dag ved Kvanløse frem til Dramstrup. Projektet, der samlet set er budgetteret til at koste ca. 426 mio. kr., omfatter en udbygning af den eksisterende motortrafikvej Skovvejen til motorvej og en ny motorvej syd om Regstrup.

 

Den nye etape ventes at åbne for trafik i slutningen af 2019.

  

Udover M.J. Eriksson, der vandt anlægsopgaven, var også ​Arkil, Barslund, Per Aarsleff og konsortiet Mobilis Danmark-Van Gelder med i konkurrencen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com