Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

München-messe slog besøgsrekord

Søgeord:

29. maj 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1824 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Flere besøgende end nogensinde.

Årets transport logistic 2015-messe i München, der løb af stablen 5.–8. maj, vil gå over i historien som den, der hidtil har kunnet tiltrække flest besøgende og udstillere.

 

Stigning på trods af strejke

Mere end 55.000 gæster fra 124 lande aflagde årets transport- og logistikmesse, et besøg, og det var en stigning på mere end 2.700 besøgende i forhold til i 2013, da messen sidst blev holdt. Også antallet af udstillere var steget i år – til 2.050 fra de 2.013, der for to år siden udstillede.

 

transport logistic 2015 beskriver sig selv som en international messe for logistik, mobilitet, IT og suplly chain management, og messen satte i år især tyk streg under det internationale element. Andelen af internationale udstillere steg i år til 48 procent, og iblandt besøgende til 41 procent.

Hvis der ses bort fra Tyskland selv, var de flittigste lande til at udstille på messen Holland, Italien, Belgien Frankrig, Storbritannien, Østrig, Spanien, Tjekkiet, Schweiz og Kina.

 

Det er tal, der glæder Stefan Rummel, administrerende direktør i Messe München:

 

- Den signifikante vækst i besøgstal, især fra udlandet, understreger vigtigheden af den førende internationale messe. Den viser også, at den internationale transport- og logistikindustri ikke lader sig hindre af at besøge os i München, selvom der er jernbanestrejke, siger Stefan Rummel og hentyder til de jernbanestrejker, der hærgede store dele af Tyskland, herunder München, i dagene for messen.

 

Det var i år 15. gang, transport logistic-messen blev afholdt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com