Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

M4 åbner nye spor

Søgeord:

3. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vejdirektoratets omfattende udbygning af Motorring 4 (M4) vest for København er klar til at åbne nye kørespor med fart på 110 km/t fra 31. oktober.

Vejdirektoratets omfattende udbygning af Motorring 4 (M4) vest for København er klar til at åbne nye kørespor med fart på 110 km/t fra 31. oktober.Dermed får bilisterne på den hårdt trængte motorvej om få uger tre kørespor i begge retninger, et helt år før oprindeligt planlagt.

 

Arbejdet med at udbygge den vigtige pendlerrute mellem Taastrup og Frederikssundmotorvejen med et ekstra kørespor i begge retninger begyndte i 2012. Den skulle efter planen åbne i efteråret 2014. Når det alligevel lykkes at blive hurtigere færdig, skyldes det et godt samarbejde med entreprenører og myndigheder.

 

-Alle parter har arbejdet tæt sammen for at finde frem til de bedste løsninger på strækningen. Det har sat ekstra skub på arbejdet, så vejen til gengæld nu bliver hurtigere færdig. Det håber jeg vil glæde de mange tusinde daglige bilister på strækningen, som har måttet være ekstra tålmodige, mens vi udbyggede vejen, siger Christian Tolderlund, projektleder i Vejdirektoratet.

Den hurtige åbning af de ekstra spor i fuld vejbredde betyder dog, at det sidste lag asfalt må vente med at blive lagt til sommeren 2014. Det er ikke muligt at lægge asfalten i vintermånederne på grund af lave temperaturer.

 

-Mange pendlere vil få glæde af, at der nu er fundet en løsning på de eksisterende kødannelser på strækningen. Derudover er det positivt, at der er lagt meget vægt på et fornuftigt miljø på hele strækningen med blandt andet støjdæmpende asfalt, støjvolde af overskudsjord og en lukket håndtering af vejvandet i lokale bassiner, siger transportminister Pia Olsen Dyhr (SF).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com