Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mærsk-direktør går fra borde

Søgeord:

21. marts 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

589 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jakob Stausholm fik 15 måneder som finansdirektør.

A.P. Møller – Mærsk A/S oplyser i en pressemeddelelse, at finansdirektør Jakob Stausholm forlader koncernen.

 

Ny struktur

Ifølge Mærsk forlader Jakob Stausholm den store virksomhed som følge af en restrukturering af ansvarsområderne i organisationen. Jakob Stausholm har haft ansvaret for både finans, it, strategi og transformation, og de områder skal nu splittes op.

 

Jakob Stausholm udtaler i meddelelsen, at han er enig i den kurs, der er sat for virksomheden, men at han ikke selv skal være en del af rejsen.

 

- Det har været en stor ære og et privilegium at arbejde for Mærsk. Søren Skou og selskabet har vist mig stor tillid og jeg er blevet tilbudt nogle af de mest spændende jobmuligheder. Jeg er meget enig i det nye organisatoriske design. Det er den rette løsning for selskabet, men som en konsekvens af ændringerne har jeg bedt om at kunne søge efter andre muligheder, siger Jakob Stausholm.

Ført an digitalt

Ifølge Søren Skou, administrerende direktør i Mærsk-koncernen, har den nu afgående finansdirektør ført an i Mærsks digitale transformation.

 

- Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Jakob i mere end seks år, og jeg har altid værdsat Jakobs entusiasme og støtte. Jakob både inspirerer og udfordrer organisationen. Han har ført an i første del af vores digitale transformation, og han har gjort et fantastisk arbejde med at drive strategien og at bestyre posten som finansdirektør. Jeg vil gerne takke Jakob for godt samarbejde og hans bidrag, og jeg ønsker ham det bedste for fremtiden, siger Mærsk-topchefen.

Fyring?

Ifølge Per Hansen fra internetmægleren Nordnet er der reelt tale om en fyring af Jakob Stausholm.

 

- APM har annonceret en ledelsesændring, som består i en fyring af finansdirektøren, Jakob Stausholm, siger Per Hansen i en kommentar.

 

Det har for Transport Tidende ikke været muligt at få en kommentar fra Jakob Stausholm.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com