Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Maersk Drilling: Ny kontrakt i Ghana

4. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Maersk Venturer sendt på arbejde i Vestafrika.

Maersk Drilling har indgået fireårig kontrakt med Tullow Ghana Ltd.

 

Således har Mærsk-gruppens rigselskab nu sendt boreskibet Maersk Venturer af sted til Ghana, hvor der fra februar igangsættes boringer i Jubilee- og TEN-felterne ud for kysten af det vestafrikanske land.

 

Det skriver selskabet i en skriftlig meddelelse.

 

Lokal arbejdskraft

Lars Østergaard, kommerciel direktør i Maersk Drilling:

 

- Jeg er meget glad for, at Maersk Drilling mobiliserer endnu en dybhavsrig til denne vigtige opgave i en strategisk vigtig region. Det er vores første kontrakt med Tullow Ghana, og det er et vidnesbyrd om vores operationelle succes i Ghana, siger Lars Østergaard.

 

Maersk Rigworld Ghana, Maersk Drillings joint venture med Rigworld International Services, vil forsyne den lokale service i form af lokal jobskabelse og kompetenceudvikling.

- Lokal vækst og lokal ressourceudvikling er nøgleelementer i vores forretningsaktiviteter i Ghana. Efter mere end 2,5 års operation i Ghana med Maersk Voyager opererer Maersk Drilling nu med mere end 50 procent lokal arbejdskraft og et bredt netværk af lokale leverandører. Vi er meget stolte over at arbejde i Ghana og værdsætter muligheden for at gøre brug af de stadigt voksende muligheder inden for den lokale ghanesiske sektor, siger Lars Østergaard.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

177 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com