Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mærsk går ind i FN-fødevare-program

Søgeord:

13. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Maersk Container Industry vil hjælpe FN’s ”SAVE FOOD”-initiativ med at gøre den internationale fødevarelogistik mere effektiv.

Maersk Container Industry vil hjælpe FN’s ”SAVE FOOD”-initiativ med at gøre den internationale fødevarelogistik mere effektiv.SAVE FOOD-programmet skal mindske det enorme spild af fødevarer, der finder sted over hele kloden.

 

- Mad burde ikke blive smidt ud, men det sker alt for ofte. Vi tror på, at vore teknologier kan hjælpe med at forbedre fødevarelogistik-kæden, siger Peter K. Nymand, der er CEO i Maersk Container Industry – MCI.

 

Den nye partner hilses velkommen i SAVE FOOD-programmet.

 

- Anvendelsen af tilstrækkelige køleteknologier til at forbedre lagringen og transportforholdene for fødevarer, kan have en betydelig effekt i form af reduceret fordærvelse og spild af fødevarer, siger Robert van Otterdijk, der er teamleder på SAVE FOOD-initiativet, der hører under FN’s fødevareorganisation FAO.

FAO anslår, at op mod halvdelen af al verdens frugt og grønsager går tabt inden den når frem til spisebordene. Utilstrækkelige forhold under transporten fra mark til køkken er årsag til et sted mellem 5 og 20 procent af dette spild.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com