Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mærsk Line løfter østjysk eksport

Søgeord:

1. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2253 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Med indsættelsen af verdens største containerskibe i Maersk Lines Triple E-klasse får ikke bare Aarhus Havn, men hele Østjylland et kraftigt løft i de oversøiske forbindelser.

Med indsættelsen af verdens største containerskibe i Maersk Lines Triple E-klasse får ikke bare Aarhus Havn, men hele Østjylland et kraftigt løft i de oversøiske forbindelser.Fra august vil det hidtil største containerskib, Triple E fra Mærsk Line, sejle i fast rutefart fra Aarhus Havn til Asien. Ruten vil være med til at videreudvikle havnen som knudepunkt for østjysk handel og sikre, at områdets virksomheder kan fastholde og forøge eksporten til udlandet.

 

Skibene i Triple E-klassen har en kapacitet på 18.000 20-fodscontainer – flere end noget andet containerskib i verden (en kinesisk konkurrent har dog for nyligt bestilt en håndfuld containerskibe, der er en anelse større)

 

Det første skib i Triple E-klassen anløber Aarhus havn sidst på sommeren.

- At Mærsk Line vælger at satse på Aarhus Havn med Triple E understreger det rigtige i fortsat at udvikle havnen, så den er fremtidssikret som knudepunkt for østjyske virksomheders udenrigshandel. Det medvirker til at øge virksomhedernes konkurrenceevne og vil på sigt betyde, at vi kan øge gennemstrømningen af varer til og fra havnen og virksomhederne, siger Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com