Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MAN vælger Continental til lastbiler

Søgeord:

26. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2307 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Med introduktionen af tredje generation af dæk målrettet til langturskørsel, regional trafik og buskørsel er Continental valgt som fremtidig OE-leverandør til MAN.

Med introduktionen af tredje generation af dæk målrettet til langturskørsel, regional trafik og buskørsel er Continental valgt som fremtidig OE-leverandør til MAN.I forbindelse med introduktionen af en helt ny 3. generations dækserie fra Continental har den tyske lastbilproducent MAN samtidig meldt ud, at dens nye køretøjer fremover fabriksmonteres med Continental-dæk.

 

- Det er et ufravigeligt krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, at deres produkter lever op til MAN’s krav til sikkerhed, kvalitet og samlet brændstoføkonomi. Kunderne kan naturligvis bestille deres lastbiler og busser med de dækmærker, de foretrækker, men hvis man som vognmand ikke har andre ønsker, så kommer Continentals nye dækserie som førstevalg til alle lastbiler og busser fra MAN-fabrikkerne, siger markedskommunikationschef Claus Lindholm, MAN Truck & Bus Danmark A/S (foto).

En række omfattende tests, der også påviste, at dækkene til styreakslen har et forbedret vejgreb i vådt føre, har fået MAN til at vælge ContiEcoPlus som OE (Original Equipment).

 

Derfor bliver alle MAN lastbiler fremover udstyret med Conti EcoPlus HS3 på styreakslen og Conti EcoPlus HD3 på drivakslerne.

 

- MAN er kendt for at stille høje krav til kvaliteten af de komponenter og løsninger, de bruger til deres lastbiler og busser. At netop vores nye produktserie nu er valgt ud som OE-montering fra MAN-fabrikkerne, er vi meget stolte over, siger Georg Nielsen, adm. direktør i Continental Dæk Danmark A/S.

/cw
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com