Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mange biler på vejene første lørdag i efterårsferien

Søgeord:

9. oktober 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2315 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Uge 42 er lig med skolerne efterårsferie. Trafikalt betyder det andre trafikmønstre end normalt.

Uge 42 er lig med skolerne efterårsferie. Trafikalt betyder det andre trafikmønstre end normalt.Ferietrafikken starter allerede fredag den 10. oktober om eftermiddagen. Dog bliver lørdagene i efterårsferien de helt store rejsedage – det vil sige både den 11. oktober og den 18. oktober.

 

Til dem, der ikke er så heldige at holde efterårsferie, er den gode nyhed, at der på hverdagene i uge 42 bliver god plads på vejene, og dermed kortere rejsetid i både morgen- og eftermiddagstrafikken.

 

Lørdag den 11. oktober er feriens store udrejsedag med ekstra mange biler på vejene. Den mest omfattende rejsetrafik bevæger sig denne lørdag vestover fra Sjælland hen over Fyn eller via Sjællands Odde til Jylland. Der vil også være en del sydgående trafik i retning mod den dansk-tyske grænse via både Lolland/Falster og Sønderjylland.

Lørdag den 18. oktober er tilsvarende efterårsferiens største hjemrejsedag med mest trafik østover fra Jylland mod Sjælland og nordover fra færgeruterne ved Rødby og Gedser samt grænseovergangen ved Padborg.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com