Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MANs Show Time karavane kommer til København

Søgeord:

29. maj 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Søndag, den 2. juni kl. 10-16 åbnes dørene for et brag af en lastbilfest.

Søndag, den 2. juni kl. 10-16 åbnes dørene for et brag af en lastbilfest.Ved MANs hovedsæde i Greve bliver der lejlighed for at se og teste ikke mindre end 18 forskellige af MANs nye Euro 6 modeller. Søndagens Show Time arrangement i Greve er tiltænkt både chauffører og vognmænd samt deres familier, der vil vide mere om de nye lastbiler.

 

Som et led i MANs europæiske lancering, stiller MAN til lejligheden med et væld af tyske lastbiler, Profi-drivere og eksperter, der vil give informationer om lastbilerne og svare på spørgsmål.

 

Selvom det naturligvis er lastbilerne, der er i fokus, vil der være masser af andre aktiviteter på pladsen denne dag. Der bliver opvisning med både racerbiler og motorcykler. På storskærm kan man selv teste sine kundskaber som racerkører og til de mindste vil der være en stor hoppeborg at boltre sig i. Dagen igennem vil MANs egen huskok serverer lækkerier fra grillen til alle, som kigger forbi.

For at markere familieskabet med VW Gruppen, vil den lokale VW forhandler, Sydkystens Bilcenter, være på plads og vise både personbiler og Danmarks mest solgte program af lette erhvervsbiler til alle interesserede.

 

MAN sælger meget andet end lastbiler. Derfor vil der til Show Time arrangementet også være noget for busfolket, der kan både se og prøvekøre udvalgte busmodeller og få en snak med vores buseksperter

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com