Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Maritim sikkerhed og ren skibsfart i fokus

Søgeord:

30. maj 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

384 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Østersø-regionen skal fortsat styrkes.

Søfartsstyrelsen vil sætte maritim sikkerhed og ren skibsfart i Østersøregionen på dagsordenen, når politiske beslutningstagere, erhvervsrepræsentanter samt flagskibsprojekter mødes i Bruxelles for at drøfte fremtidige prioriteter inden for disse områder.

 

Seminaret med titlen “The Future of Maritime Safety & Security and Clean Shipping in the Baltic Sea Region” afholdes i Bruxelles I dag den 30. maj. Her vil Søfartsstyrelsen, sammen med den finske transportsikkerhedsstyrelse (Trafi), sætte fokus på maritim sikkerhed og ren skibsfart i Østersøregionen og maritime udviklingsprojekter.

Søfartsstyrelsen er koordinator for policy-området for ren skibsfart (PA Ship) og er ligeledes – sammen med Finlands transportsikkerhedsstyrelse – koordinator for policy-området for maritim sikkerhed (PA Safe) under EU's Østersøstrategi. I denne egenskab bestræber Søfartsstyrelsen sig på at sikre, at resultaterne fra EU-støttede udviklingsprojekter bidrager til vækst og beskæftigelse i søfartserhvervet i Østersøregionen.

Seminaret vil byde på en paneldebat, hvor fire medlemmer af Europa-Parlamentet (MEP'er) præsenterer deres synspunkter på de vigtigste fremtidige prioriteter inden for maritim sikkerhed og ren skibsfart i Østersøregionen, og på hvorledes PA Ship og PA Safe kan og bør bidrage til innovation, vækst og beskæftigelse i Østersøregionen.

 

Seminaret skal også øge bevidstheden om policy-områdernes flagskibsprojekter og resultaterne af dem. Flagskibsprojekterne præsenteres på seminaret, så deltagerne kan give deres feedback til, hvordan disse resultater kan bruges til at styrke den maritime sektor i Østersøregionen i fremtiden.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com