Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Markant vækst i sæder til Kina

Søgeord:

6. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

136 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Flere afgange fra CPH i vente.

 

Antallet af flyruter mellem Kina og Københavns Lufthavn (CPH) er vokset markant i år. Næste år bliver der udbudt 230 procent flere flysæder mellem hovedstaden og Riget i Midten end for fem år siden.

 

Det skriver CPH.

 

Alene i år er der åbner fire nye ruter. Herudover åbner det kinesiske flyselskab, Sichuan Airlines, 10. december en ny direkte flyrute mellem millionbyen Chengdu i det østlige Kina og København. Og til oktober begynder SAS også at flyve direkte mellem København og Hongkong.

 

En ny prognose fra CPH viser, at antallet af udbudte sæder mellem Danmark og Kina næste år vil være vokset til rekordhøje 341.000. Det svarer til en vækst på 230 procent i forhold til antallet af sæder, der blev udbudt for fem år siden.

- Vi har satset massivt på at tiltrække nye ruter til Asien, og gennem et stærkt samarbejde med Wonderful Copenhagen i regi af Greater Copenhagen Connected har det arbejde båret frugt. Der er både føjet nye destinationer til vores rejsekort, og så er der kommet flere afgange at vælge imellem. Danmarks forbindelser til Kina er blevet styrket markant, både til gavn for kinesiske turister, der lettere kan komme her til, men i høj grad også for de mange danske virksomheder, der har forretning i Kina, siger Thomas Woldbye, administrerende direktør i Københavns Lufthavne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk