Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Masser af ITD-nyheder på messe

Søgeord:

18. marts 2015  |  

Læst i alt:

658 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Medbringer et væld af spændende nyheder på sin stand på Transport 2015 i Herning.

Når Transport 2015 åbner dørene torsdag formiddag er det med en ITD-stand, der er spækket med nye services og tilbud til de mange besøgende fra branchen.

 

ITD HjulmandKaptain er navnet på transportbranchens helt nye advokatkontor, som åbner på messens åbningsdag. På ITD’s stand oplyses om det nye initiativ og de attraktive priser, som ITD fremover kan tilbyde medlemmerne på branchespecifik advokatbistand.

 

ITD’s konsulenter står klar til at præsentere det nye elektroniske fragtbrev, eCMR, som netop er lanceret. Du kan også høre, hvordan ITD kan hjælpe din transportvirksomhed med at blive ISO-certificeret eller med at få klaret tilsynet med dit brandslukningsudstyr.

 

ITD Servicepartner® kan klare din virksomheds regnskaber inklusive revisionspåtegning til en fast årlig pris. Derudover kan du også finde en række gode tilbud på transport-it, telefoni og naturligvis forsikring på ITD’s stand, hvor du også kan møde repræsentanter fra ITD’s faste samarbejdspartner Tryg.

ITD afholder DM i køreteknik med de fjernstyrede modelbiler, og der er en mini-iPad på højkant til messens skarpeste ”chauffør”.

 

Lørdag og søndag, som er messens store familiedage, dukker ”Magda” fra Lastbilkaravanen op og giver den gas med sine populære sange om lastbiler og sikkerhed i trafikken.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com