Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

MCI finalist ved international CSR- og innovations-awards

Søgeord:

21. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2254 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Avanceret skum til isolering og geniale måder at transportere friske fødevarer på.

 

Det er nogle af årsagerne til, at Maersk Container Industry (MCI) i Tinglev er finalist i to kategorier ved den internationale containerbranches prisuddeling for CSR og innovation.

Avanceret skum til isolering og geniale måder at transportere friske fødevarer på.

 

Det er nogle af årsagerne til, at Maersk Container Industry (MCI) i Tinglev er finalist i to kategorier ved den internationale containerbranches prisuddeling for CSR og innovation.Prisuddelingen finder sted torsdag 24. oktober i London, hvor virksomheder hædres for sikrere og mere miljøvenlig produktion og drift af containere.

 

- Det er en ære for MCI’s forsknings- og udviklingshold, at de er finalister til to priser, når vi ved, hvor mange gode projekter og virksomheder, der deltager, siger Casper Jacobsen, koordinator for bæredygtighed hos MCI.

 

MCI konkurrerer om prisen Årets Teknologisk Innovation. Det skyldes, at den danske og internationale virksomhed har udviklet en teknologi, der sparer energi via styring af luftventilation i kølecontainere. Det betyder blandt andet, at der er styr på, hvordan frugt og grøntsager modnes i containeren under transport.

En gevinst er blandt andet, at bananers holdbarhed kan forlænges mellem 20 og 45 dage. Det har givet producenter af bananer nye markeder i de seneste fire år.

 

MCI er også finalist til prisen for Corporate Social Responsibility.

 

Det skyldes, at virksomheden, inspireret af FN’s Save Food initiativ, arbejder for at nedsætte madspild verden over.

 

World Wildlife Fund, WWF, roser MCI’s teknologi for at være forud for EU’s lovgivning til beskyttelse af jordens klima og ozonlag.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com