Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mercedes-Benz CPH opruster på de tunge køretøjer

Søgeord:

28. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2289 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jan Hendriksen bliver salgschef for lastvogne i Mercedes-Benz CPH.

Jan Hendriksen bliver salgschef for lastvogne i Mercedes-Benz CPH.Det er en erfaren herre som nu bliver salgschef for lastbiler hos Mercedes-Benz CPH. Jan Hendriksen har siden midten af 90’erne solgt Mercedes lastbiler, og kommer nu tilbage til Mercedes-Benz CPH.

 

Efter at have været ”tur/retur” hos en anden Mercedes-Benz forhandler, vender Jan Hendriksen nu tilbage til Mercedes-Benz CPH, og ser frem til at være en del af en organisation i positiv udvikling, hvor kundeforholdet er i højsædet og hvor salgsafdelingen tager markedsandele.

 

- Du sælger ikke en lastbil eller varevogn på prisskiltet alene i dag. Der er mange faktorer som skal indregnes, og én af grundene til at jeg kommer tilbage til Mercedes-Benz CPH er, at jeg får mulighed for at komme helt tæt på kunderne før, under og efter et salg. Vores kunder indenfor eksport, distribution og entreprenørskab har køretøjerne som deres levebrød, og derfor skal vi i højere grad agere som forretningspartner, fremfor kun en leverandør der slipper kunden efter et salg. Dette kundefokus er jeg stor tilhænger af, og det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Jan Hendriksen i en pressemeddelelse fra Mercedes-Benz CPH.

Mere end kvart århundrede

Siden 1995 har Jan Hendriksens arbejdsliv kun drejet sig om en ting – Mercedes-Benz køretøjer. Han kommer til at stå i spidsen for lanceringen af én af de mest interessante produktlanceringer på området i længere tid – den nye Actros lastbil – hos Mercedes-Benz CPH. Udviklingen viser, at den københavnerbaserede Mercedes-Benz forhandler fortsat tager markedsandele, og dette skal styrkes yderligere med Jan Hendriksens ansættelse.

 

- Hele den nye produktlinie, med Actros, Arocs og Atego, er nogle af de mest interessante lastbiler vi har set i flere år. Selv uden Mercedes-Benz farvede briller på er der nogle helt åbentlyse fordele og nyudviklinger, som jeg glæder mig til at vise frem for kunderne. Produktet gør dog ikke arbejdet alene, og vores vil fremover blive at kunne skræddersy de bedste totalløsninger og service med høj fleksibilitet. Jeg ser derfor frem til mine nye udfordringer, siger Jan Hendriksen.

Flere års fremgang

Mercedes-Benz CPH har de seneste år oplevet et stigende salg af lastbiler og markedsandelen er steget med 9 pct. siden sidste år og udgør nu 17 pct. af markedet. Flere biler på vejene, er lig med et større krav til at kunne servicere kunderne hurtigere og mere fleksibelt. Derfor har Mercedes-Benz CPH også døgnåbent på værkstedet i Greve som noget helt nyt.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com