Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mercedes-Benz kører frem i Danmark

Søgeord:

10. februar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Daimler koncernen, der ejer Mercedes-Benz, har netop offentliggjort et rekordregnskab, der viser det højeste overskud efter skat nogensinde. Også i Danmark går det godt for Mercedes-Benz, der for fjerde år i træk leverer høje vækstrater.

Daimler koncernen, der ejer Mercedes-Benz, har netop offentliggjort et rekordregnskab, der viser det højeste overskud efter skat nogensinde. Også i Danmark går det godt for Mercedes-Benz, der for fjerde år i træk leverer høje vækstrater.Salget af lastbiler kører frem med 38 procent i 2013. Et stærkt bevis på, at markedet tager godt i mod Mercedes-Benz nye lastbiler - og særligt den nye Actros trækker og entreprenørudgaven Arocs.

 

Mercedes-Benz Danmark oplever også fremgang på markedet for varebiler, hvor der har været fremgang i salget af både Sprinter og Vito. Og Mercedes-Benz’ nye varevogn Citan har efter kun et år på markedet opnået en markedsandel på syv procent.

Tættere på kunderne

- I 2013 kom vi tættere på vores kunder, og vi fik vist dem, hvad Mercedes-Benz kan og vil med vores biler og lastbiler. Dét og en attraktiv prissætning er hovedforklaringen på vores succes på det danske marked. Derfor kommer kunderne og attraktive priser også i førersædet i 2014,” lyder det fra Lars van het Erve, Corporate Press & Public Affairs Manager hos Mercedes-Benz Danmark.

Om 2014 siger han:

 

- Vi står med et komplet opdateret modelprogram for vores lastbiler. Samtidig lancerer vi i foråret både den nye C-Klasse og en helt ny model, GLA – begge er (person)biler, der sætter nye standarder inden for deres klasser, og som vi har store forventninger til.

Dansk-svensk hold

Mercedes-Benz Danmark AS er officiel importør af Mercedes-Benz i Danmark og del af den globale bilkoncern Daimler AG med hovedkontor i Stuttgart, Tyskland.

 

Mercedes-Benz har en fælles dansk-svensk organisation, hvor flere funktioner deler ansvar for de to markeder. Cirka 250 medarbejdere løser en række varierende opgaver inden for blandt andet salg, marketing, teknik og service.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com