Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mere gods på Oslo-båden

Søgeord:

26. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2320 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DFDS Oslo-færger havde fragt-rekord i april.

DFDS Oslo-færger havde fragt-rekord i april.Færgerne ”Crown Seaways” og ”Pearl Seaways” er først og fremmest kendt som DFDS mini-krydstogtsskibe på ruten København-Oslo. Men et betydeligt antal lastvogne og trailere tager også turene mellem de danske og norske hovedstæder med ”Oslo-båden”.

 

I april kunne DFDS notere fragtrekord på ruten.

 

- Den nye månedsrekord på ruten er 1553 lastvognstog og trailere fordelt på de to færger ”Pearl Seaways” og ”Crown Seaways”, sammenlignet med den hidtidige rekord på 1547 enheder i september 2009. Væksten skyldes dels en øget tilgang af nye kunder, samt øget samarbejde med eksisterende kunder, siger DFDS linie manager på fragt, Rasmus K. Hansen.

 

Det skriver Copenhagen Malmö Port i et nyhedsbrev.

København-Oslo-ruten indgår i DFDS omfattende ro/ro-netværk i Nordeuropa.

 

- Vi har altid haft en synergi mellem passagertrafikken og fragttrafikken på vore skibe, siger kommunikationschef Gerd Jakobsen, DFDS.

 

- På nogle ruter sejler skibene hovedsageligt med fragt, eller de er kombinerede passager og fragt-ruter som Esbjerg-Harwich-ruten. Oslo-ruten er primært en passagerrute, der markedsføres som en mini-krydstogts rute. Fragt-trafikken er begrænset til 1000 lanemeter på bildækket, så det er afgørende at lastenhederne lastes effektvit, siger Gerd Jakobsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com