Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mere italiensk til Nordjylland

Søgeord:

11. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2258 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det nordjyske firma Team Vendelbo Kurer og Ekspress har igen forøget deres flåde af Iveco biler – denne gang med syv nye Iveco Daily.

Det nordjyske firma Team Vendelbo Kurer og Ekspress har igen forøget deres flåde af Iveco biler – denne gang med syv nye Iveco Daily.En af hovedopgaverne for Team Vendelbo er udliciteret ledelse af kurérkørsel for det verdensomspændende kurerfirma UPS i Nordjylland, hvor 22 vogne er fast tilknyttet.

 

Team Vendelbo kører ekspreskørsel i hele Europa. Derudover har Team Vendelbo et mangeårigt tæt samarbejde omkring kørsel af kontormateriale for Lyreco i Nordjylland og Thy.

 

Indtil videre er fem biler leveret, og to er på vej. Det drejer sig om Iveco Daily 35S15V 15,6 m3 kassevogne med 146 hk 2,3 l motorer, som er brændstofbesparende. Derudover er bilerne plomberede, så de max. kan køre 120 km/t.

Team Vendelbos ejer, John Jensen, der startede som selvstændig chauffør tilbage i 1995, er meget tilfreds med Ivecos biler.

- Hos Team Vendelbo tænker vi grønt. Vi mener, det som kurerselskab er vigtigt at køre miljømæssigt forsvarligt og valgte derfor igen Iveco Daily. Desuden er vi meget tilfredse med Ivecos værksted i Aalborg, der altid har porten åben for os. Det er en uundværlig service, som vi sætter stor pris på, så bilen er hurtigt på vejen igen.

 

Carsten Severinsen, Iveco Aalborg, står for levering af bilerne.

 

På fotoet ses indehaver John Jensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com