Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mere lagerplads på Limfjordshavn

Søgeord:

28. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

189 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Aalborg Havn:  Markant stigende efterspørgsel efter lagerkapacitet.

 

Efterspørgslen efter lagerkapacitet i Aalborg er markant stigende, og det får nu Aalborg Havn til at bygge to nye lagerhaller på hver 2.000 kvadratmeter. Udvidelsen sker ved containerterminalen på Aalborg Havn, hvor to andre nybyggede lagerhaller netop er ved at blive gjort klar til ibrugtagning.

 

Et stort nybygget pakhus på 4.000 kvadratmeter på Landdybet er snart klar til ibrugtagning. Men allerede inden byggeriet er færdigt, igangsætter Aalborg Havn endnu et lagerbyggeri på 4.000 kvadratmeter.

 

Behovet for lagerplads i Aalborg er nemlig kraftigt stigende:

 

- Vi mærker et stigende behov for mere lagerkapacitet i Aalborg. Det er et tydeligt tegn på, at der er mere gang i økonomien og forbruget, forklarer Jeppe Faber, der er account manager i Aalborg Havn Logistik A/S og fortsætter: - I kriseårene efter 2008 er det selvsagt ret begrænset, hvor meget ny lagerkapacitet der er blevet bygget, og ikke mindst derfor er behovet nu ekstra stort. Det er glædeligt ud fra et vækstperspektiv.

Stykgods og bulk 

Den ene af de to nye haller på 2.000 kvadratmeter opføres på bestilling fra Danske Fragtmænd, mens den anden hal, der ligeledes er på 2.000 kvadratmeter og er en såkaldt bulkhal til opbevaring af materialer i løs vægt, bygges med henblik på at have ledig kapacitet til nye kunder.

 

- Når en virksomhed får behov for ekstra lagerkapacitet, skal vi gerne kunne handle hurtigt. Derfor forsøger vi nu at være foran efterspørgslen, så vi kan yde den bedste service og fleksibilitet, tilføjer han.

 

Attraktiv beliggenhed

De nye lagerbygningers unikke placering direkte over for containerterminalen vil give virksomheder betydelige tidsbesparelser, idet omladningen fra skib til lager kræver minimal ekstratransport.

Bygningerne opføres som universalhaller og skal kunne rumme de fleste lejere, der har behov for lager-, logistik- og lettere produktionsfaciliteter. Hallerne får en loftshøjde på otte meter med god mulighed for at udnytte hele bygningen – også i højden. De to nye haller på i alt 4.000 kvadratmeter forventes færdige 1. november 2018.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com