Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mere plads til julens trafik

Søgeord:

11. december 2014  |  

Læst i alt:

2126 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fjerde spor ved Køge åbner 12. december.

De mange tusinde danskere der hver dag i myldretiden benytter Køge Bugt Motorvej til og fra arbejde kan fredag morgen vente sig en god start på weekenden.

 

Trafikken glider nemlig væsentligt lettere ind mod København, når fjerde kørespor på en del af strækningen i nordgående retning åbner natten til 12. december, hvis vejret tillader det.

 

Det er en knap fire kilometer lang strækning fra syd for Karlslunde Rasteplads til nord for <29> Greve S, der fredag morgen vil have et ekstra spor farbart. Samtidig åbner Vejdirektoratet for, at trafikanter kan køre 110 km/t på den nyåbnede strækning.

 

- Det er en fin lille julegave, vi kan give til de mange tålmodige bilister, som hver morgen hænger i køen ind mod København. Vi forventer, at det vil lette trafikken væsentligt, så pendlerne vil mærke en stor forskel i morgentrafikken, siger Bjørn Eriksen, projektleder i Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet forventer, at fjerde spor på samme strækning i sydgående retning vil åbne i begyndelsen af 2015.

For både nord- og sydgående retning gælder det, at Vejdirektoratet i løbet af sommeren vil lægge slidlag på strækningen - det er den endelige finish, som giver trafikanterne en mærkbar god asfalt at køre på.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com