Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Metode reducerer forurening

21. september 2015  |  

Scania med til at mindske problem.

Den danske Green Tech virksomhed Amminex har valgt Scania til at eftermontere nye rensesystemer på Movias busser; et rensesystem, der fremover vil fjerne 95 procent af forureningen fra busserne i hovedstadsområdet.

 

Den danske regering har sammen med Københavns og Frederiksberg Kommuner besluttet, at et stort antal bybusser skal have en teknologisk opgradering, der skærer markant i udledningen af giftige NOx /NO2 gasser og partikelforurening i bymiljøet. Opgraderingen sker ved, at et rensesystem eftermonteres på de af Movias busser, som kører på de mest forurenede strækninger i Hovedstaden. Scania skal stå for eftermonteringen.

 

Scania værkstedet i Ishøj lagde derfor fredag d. 18. september hus til et arrangement, hvor miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen, sammen med Københavns overborgmester Frank Jensen og Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj, monterede og aktiverede det første rensesystem på bus 6A. Rensesystemet fjerner skadelige stoffer fra bussernes udstødning.

- Vi er stolte af, at Amminex har valgt Scania til at montere de nye rensesystemer på mere end 200 busser, siger servicedirektør hos Scania Allan Kiby.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

716 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com