Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Milepælsprojekt i isfyldt farvand

Søgeord:

6. september 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

847 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Blue Water leverede logistikken.

 

Blue Water har leveret turnkey-logistik til det 42 MW store “Tahkoluoto Offshore”-vindparkprojekt i Finland.

 

Dette blev leveret på vegne af Suomen Hyötytuuli Oy – et vindkraftproduktionsselskab ejet af større finske kommunale energiselskaber.

 

Tahkoluoto Offshore-vindmølleparken er den første af sin slags, idet de 10 x SWT-4.0-130 Siemens vindmøller, der installeres, er designede til at modstå de barske og iskolde finske vintre. Blue Water sørgede i en tremånedersperiode for logistikken på land på  preassembly-sitet for Tahkoluoto Offshore-vindmølleprojektet og benyttede eget specialudstyr og lokale serviceudbydere. Suomen Hyötytuuli Oy var yderst tilfreds med den professionalisme, kvalitet og sikkerhed, som Blue Waters team leverede.

 

- Blue Waters team udførte et fantastisk job i forbindelse med Tahkoluoto Offshore. De var parate til at yde service dag og nat og havde en positiv indstilling, fortæller Xavier De Meulder, Marine Operations Manager hos Suomen Hyötytuuli Oy.

 

Dette er endnu et milepælsprojekt indenfor Blue Waters mobile terminalløsninger, hvor koncernen leverer udstyr og kvaliceret personale i lokale havne verden over-

Eksperter på stedet

På sitet i Finland omfattede Blue Waters ansvar flytning af komponenterne til oplagringsted, overførsel til jack-up-installationsfartøjet ” “Vole Au Vents” lasteposition.  Operationen blev udført af Blue Waters terminaloperatører og koordineret af vores projektchef på sitet.

 

Som et led i leveringen af et  komplet setup var Blue Waters skibsingeniører og HSSEQ-specialister også involveret i projektet, idet de leverede beregninger og sørgede for sikkerheden på sitet.

 

Projektet blev afsluttet to uger forud for den oprindelige tidsplan.

 

Tahkoluoto Offshore-vindmølleparken forventes i drift senere på året.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk