Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Miljø og sikkerhed i højsædet

Søgeord:

18. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

509 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Slovakisk EU-formandskab prioriterer opgaverne.

Den slovakiske regering vil under sin formandsskabsperiode for EU-rådet satse på emissionsreduktioner og øget sikkerhed i hele transportsektoren. Det var konklusionen på transportministerens tale til Europa-Parlamentets transport- og turismeudvalg.

 

Slovakiets minister for transport, anlægsarbejde og regionaludvikling Roman Brecely gennemgik over for udvalget, hvordan formandsskabet vil arbejde hen mod emissionsreduktioner og forbedrede sikkerhedsforhold i hele transportbranchen med udgangspunkt i hvert enkelt transportform.

 

- Jeg er glad for, at det slovakiske formandskab har fokus på sikkerhed og miljø. Vi vil arbejde for, at vejgodstransporten fortsat prioriteres højt på den europæiske transportdagsorden. 75 procent af al gods i EU bliver flyttet på ladet af en lastbil, hvilket betyder, at vejgodstransporten dominerer det europæiske transportmarked, siger Karen Roiy, public affairs chef i ITD.

Slovakiet overtog formandsskabet for EU-rådet den 1. juli 2016 og har det frem mod årets udgang, hvorefter stafetten gives videre til Malta.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com