Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Millionordre til elektronikproducent

Søgeord:

27. februar 2017  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

531 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kitron indgår aftale med tysk våbenproducent.

 

Den norske elektronikproducent Kitron har vundet en ordre fra en af europæisk våbenindustris sværvægtere Rheinmetall MAN Military Vehicles. Ordre-aftalen løber over fem år og kan ifølge en pressemeddelelse fra Kitron. Ordreværdien er op mod 250 millioner norske kroner.

 

- Vi kunne for halvandet år siden annoncere en ny kontrakt med Rheinmetall Defence Electronics. I den forbindelse har vi demonstreret en operationel effektivitet og evne til at opfylde vores forpligtelser, hvilket har åbnet nye muligheder i forhold til andre divisioner i Rheinmetall. Denne nye kontrakt med Rheinmetall MAN Military Vehicles er et typisk eksempel på, hvordan vi opdyrker nye forretningsområder ved horisontal integration med eksisterende kunder, siger Tommy P. Storstein, der er salgsdirektør i Kitron ASA.

Produktionen af elektronik, måleudstyr og kontrolenheder til Rheinmetall vil foregå på Kitrons fabrik i Litauen.

 

Kitron har EMS-produktionsanlæg i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina og USA. Selskabet beskæftiger 1200 ansatte og er blandt meget andet leverandør til det omstridte Joint Strike Figther-projekt – Lockheed Martin F-35 Lightning II kampfly.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk