Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Millioner af timer spildes

Søgeord:

7. februar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

895 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Invitation til samarbejde om mobilitet.

Business Region Aarhus' Mobilitetskommission kommer på baggrund af et grundigt udredningsarbejde med en række konkrete anbefalinger, som kan forbedre mobiliteten i Østjylland - og ikke mindst et styrket samarbejde om mobilitet og infrastruktur.

 

Emnet tager Business Region Aarhus op til diskussion på konferencen "Sammenhængende mobilitet - planlægning og koordinering" i slutningen af februar 2017.

 

-Alle kan blive enige om, at en velfungerende infrastruktur spiller en afgørende rolle for vores samfund. Men kan vi ved samarbejde på tværs skabe bedre mobilitetsløsninger? Udfordringerne inden for mobilitet findes jo på tværs af geografiske og administrative skel, og derfor vil vi gerne arbejde på at styrke samarbejdet mellem kommuner, region og stat, siger Claus Wistoft, formand for Business Region Aarhus og borgmester i Syddjurs Kommune.

Med temaerne 'mobilitet på tværs - udfordringer på tværs - samarbejde på tværs' lægges op til debat om bl.a. følgende emner: Hvordan kan der skabes en bedre sammenhæng i trafikplanlægning og prioritering mellem det nationale, regionale og lokale niveau? Hvordan skabes en sammenhæng mellem trafikformerne? Og hvordan spiller nye indsatser for bedre mobilitet sammen med vej- og baneinvesteringer?

 

Konferencen afholdes mandag d. 27. februar kl. 13.00 - 17.00 på Aarhus Rådhus.

 

Det er Business Region Aarhus, Transportøkonomisk Forening (TØF) og Kollektiv Trafik Forum, der står bag konferencen. Alle er velkomne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com