Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Minister åbner blåt træf

Søgeord:

6. november 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

542 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Konference om vækst på Christiansborg.

Det er femte gang, at Danmarks Rederiforening, i samarbejde med CO-industri og Danske Maritime, afholder en maritim konference, hvor Det Blå Danmarks styrker bliver fremhævet og diskuteret, og som skal medvirke til at skabe de helt rigtige vækstbetingelser i erhvervet for hele landet.

 

Den holdes 26. november.

 

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen vil åbne konferencen. Herefter vil formanden for Danmarks Rederiforening, Claus V. Hemmingsen, tale om udsigter for dansk skibsfart i global konkurrence.

 

Derudover vil der være indlæg fra adm. direktør Morten Vestergaard fra Vestergaard marine Service A/S og COO Hans Schneider fra A2Sea A/S.

 

BIMCO er repræsenteret ved Chief Shipping Analyst Peter Sand, som vil give en status for global skibsfart og skibsbygning.

Der vil også være indlæg fra Henrik Sornn-Friese, lektor på CBS Maritime og Henrik Carlsen, institutdirektør på DTU Mekanik.

 

Konferencen afsluttes med en paneldebat af folketingspolitikere fra forskellige partier, som vil diskutere, hvordan vi sikrer blå vækst i hele Danmark.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com