Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Minister: Roadpricing kommer

Søgeord:

23. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Klimaminister Martin Lidegaard (R) tror så meget på roadpricing, at han godt tør love, at danske bilister før eller senere kommer til at betale en pris pr. kilometer, de kører på vejene.

Klimaminister Martin Lidegaard (R) tror så meget på roadpricing, at han godt tør love, at danske bilister før eller senere kommer til at betale en pris pr. kilometer, de kører på vejene.-Jeg tør ikke sige, præcis hvornår vi får roadpricing herhjemme. Men jeg tør godt sige, at det er ikke et spørgsmål om, men et spørgsmål om hvornår, siger Martin Lidegaard.

 

Udtalelsen kommer, efter at regeringens egen produktivitetskommission for nylig anbefalede roadpricing. Men regeringen afviste forslaget fuldstændig, ligesom det skete med Trængselskommissionens anbefaling fra sidste år. Ikke engang et forsøg, som Trængselskommissionen foreslog, vil Martin Lidegaards ministerkollega, transportminister Pia Olsen Dyhr (SF), gennemføre.

 

Hun har gentagne gange henvist til, at teknologien ikke er moden, hvilket er blevet afvist af både forskere og firmaer i branchen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com