Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ministermøde i Rødbyhavn

Søgeord:

28. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

341 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Drøftede Femern-forbindelsen.

Knap to måneder efter sin tiltræden besøgte delstaten Slesvig-Holstens minister for økonomi, transport, beskæftigelse, teknologi og turisme, Dr. Bernd Buchholz, transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen. Mødet fandt sted i Rødbyhavn. 

 

På mødet drøftede de to ministre blandt andet status for den tyske proces for myndighedsgodkendelse af den faste forbindelse over Femern Bælt.

 

Dr. Bernd Buchholz understregede, at projektet har høj prioritet for den nye koalitionsregering i Slesvig-Holsten, og at man vil sikre, at den ansvarlige myndighed har de nødvendige ressourcer. 

 

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen udtaler i den forbindelse:

 

- Jeg er glad for den høje prioritet, som den nye slesvig-holstenske regering giver den faste forbindelse over Femern Bælt.

- Vores møde understregede den store betydning, som realiseringen af dette projekt vil få for både Slesvig-Holsten og Danmark.

 

- Jeg ser frem til samarbejdet med Dr. Buchholz, og jeg ser frem til, at sænketunnelen under Femern Bælt bliver myndighedsgodkendt i løbet af sommeren 2018.

 

I forbindelse med besøget i Rødbyhavn fik de to ministre lejlighed til at besigtige det område, hvor den kommende tunnelelementfabrik skal etableres, og se, hvor den kommende sænketunnel bliver ført i land på Lolland.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk