Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Modernisering på Hirtshals Havn

Søgeord:

1. maj 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

566 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vil have mere tidssvarende udtryk.

Hirtshals Havn påbegynder en proces, der skal give Havnegade og havneområdet ved gaden et mere tidssvarende udtryk, der er mere i harmoni med rammerne for erhvervshavnens aktiviteter, skriver havnen i en skriftlig meddelelse.

 

Hen over midten af 2017 vil Hirtshals Havn udvikle en samlet helhedsplan for hele området mellem havnebassiner og Havnegade, samtidig med at udformningen af selve Havnegade gentænkes, så den på tidssvarende vis kan rumme både erhvervstrafik og ophold for mennesker. Det er havnens nuværende målsætning at lave en plan, der kan realiseres over en periode på de kommende 10 år.

 

Anker Laden-Andersen, bestyrelsesformand i Hirtshals Havn:

 

- Vi har over det seneste år fået mulighederne for at realisere en længe tiltrængt modernisering af Havnegadeområdet, og det er de muligheder, som vi nu har besluttet at udnytte. Vi vil med udgangspunkt i, at Hirtshals Havn er en erhvervshavn, skabe et område, der i respekt for erhvervsaktiviteterne i området lukke op for de unikke oplevelser, som samspillet mellem havn og by kan give, siger Anker Laden-Andersen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk

Ret cookie-samtykke