Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Modulvogntog - få direkte besked om ruteomlægninger

Søgeord:

27. april 2015  |  

Læst i alt:

979 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fremover bliver det lettere for vognmænd, der kører med modulvogntog, at planlægge ruteændringer.

Vejdirektoratet har nemlig udviklet en løsning, hvor vognmænd og andre interesserede kan tilmelde sig og få besked via mail, hvis ruterne bliver midlertidigt ændret.

 

Vognmænd får et nyt redskab til hjælp, når de planlægger, hvordan og hvor deres chauffører skal køre med modulvogntog. Vejdirektoratet tilbyder nu en ordning til vognmændene, hvor en e-mail bliver sendt ud, hver gang der er ændringer eller spærringer på de ruter, modulvogntogene kan køre på.

 

Modulvogntog må kun køre på et begrænset vejnet, som skal være godkendt til det. Derfor kan modulvogntogene ikke bare køre ned ad den næste sidevej, da den skal godkendes af Vejdirektoratet og eventuelt bygges om, inden modulvogntogene må køre på den.

Vognmændene har længe ønsket sig en mulighed for direkte besked ved ruteændringer, fortæller Erik Søbjerg, fuldmægtig i Vejdirektoratet, og nu er den mulighed der.

 

-Vejdirektoratet gør det her som en service for vognmændene. Vi ved godt, at de ikke har tid til hele tiden at tjekke vores hjemmeside. Nu kan de simpelthen tilmelde sig en mailliste, så får de direkte besked, siger Erik Søbjerg.

 

Vognmænd og andre interesserede kan tilmelde sig via Vejdirektoratets hjemmeside på www.vejdirektoratet.dk

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com