Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Modulvogntogene er kommet for at blive

Søgeord:

5. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Indsættes for at sikre bæredygtige og energirigtige logistikløsninger

Indsættes for at sikre bæredygtige og energirigtige logistikløsningerNagel Danmark, der er en del af det store transportselskab Nagel Group, var blandt de første store kølevognstransportører til at indsætte modulvogntog i sin nationale transport.

 

Nagel Danmark har for nuværende 20 modulvogntog i den daglige drift. Størstedelen er indsat på faste ruter, mens andre bruges mellem selskabets terminaler og enkelte til diverse ad hoc opgaver.

 

-Vi ser et stort uudnyttet potentiale i disse vogntog, således er vi i gang med en tilpasning af vores nuværende rute set-up, som vi løbende optimerer i takt med at der bliver åbnet flere og flere strækninger for disse vogntog. Efter vores overbevisning er modulvogntogene kommet for at blive. Vi har løbende investeret heri, ikke alene af økonomiske årsager, men i endnu højere grad for at sikre vore kunder bæredygtige og energirigtige logistikløsninger, siger afdelingschef Ejner Sørensen til TTN.

Som en del af vores uddannelsesforløb ”Masterdriver” vil alle Nagel Danmarks chauffører gennemgå et kursus på Ring Djursland i håndtering af modulvogntog. Vi bruger mange ressourcer på at videreuddanne og opkvalificere vore dygtige chauffører så vi er sikre på at vi har de rigtige kompetencer i huset nu og i fremtiden, slutter Ejner Sørensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com