Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mols-Linien får to lejer i Aarhus

Søgeord:

12. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2262 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I begyndelsen af juli er Mols-Linien klar til at tage et ekstra færgeleje i brug på Aarhus havn. Hidtil har ruten klaret sig med ét leje, men nu er man i gang med at renovere og ombygge det tidligere kombifærgeleje.

I begyndelsen af juli er Mols-Linien klar til at tage et ekstra færgeleje i brug på Aarhus havn. Hidtil har ruten klaret sig med ét leje, men nu er man i gang med at renovere og ombygge det tidligere kombifærgeleje.Det vil betyde mærkbare forbedringer for kunderne – især lastbilkunderne. Det nye færgeleje, som fremover bliver hovedlejet, har to ramper - en øvre og en nedre, så der bliver en bedre adskillelse af personbiler og lastbiler ved til- og frakørsel. Udvidelsen af det nedre rampedæk giver bedre tilkørselsforhold, så det bliver nemmere og hurtigere at få lastbilerne på plads på dækket og få dem ud igen. Det vil alt sammen bidrage til større rettidighed.

Med det nye færgeleje i Aarhus kommer Mols-Linien på omgangshøjde med faciliteterne på Sjællands Odde, hvor man allerede har et færgeleje med to ramper.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com