Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Mols-Linien skifter navn

Søgeord:

7. marts 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

696 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ekspansion giver ændringer.

Som en del af den modernisering og ekspansionsrejse, Mols-Linien har begivet sig ud på, skifter rederiet nu navn til Molslinjen. Ud over det nye selskabsnavn indføres der linjenavne. Ruterne over Kattegat kommer til at hedde Molslinjen, mens Østersøruterne skal hedde Bornholmslinjen.

-Mols-Linien vokser, og det er helt naturligt, at vi som led i brandingprocessen tilpasser og moderniserer navnene, så de flugter vores ruter og gæster. Det er vigtigt, at gæsterne har oplevelsen af, at Mols-Linien er deres rederi, og det skal navnene afspejle, på en måde som giver mening hele vejen rundt, siger Jesper Skovgaard, kommerciel direktør hos Mols-Linien.

 

De nye navne er funderet i analyseresultater indhentet af bureauet Cosmic People. Resultaterne afdækker et tårnhøjt kendskab til rederiets nuværende navn Mols-Linien, der scorer en kendskabsgrad på 95 procent i et repræsentativt udvalg på 500 personer. Derfor har rederiet valgt at beholde navnet i en moderne udgave, der giver afkald på bindestregen og gør op med den lidt forældede stavemåde af ordet linje.

For at opnå ensartethed i rederiets samlede udtryk kommer Østersøruterne til at hedde Bornholmslinjen. Dermed afspejler navnet sine omgivelser.

 

Navnene og rederiets nye logo implementeres løbende i forbindelse med præsentation af nye færger og næste års overtagelse af besejlingen af Bornholm. /mb

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com