Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Molslinjen klar til tyskere

Søgeord:

10. juli 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

533 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ny og større færge indsættes.

 

Masser af plads på færgerne og en ambitiøs sejlplan for ruten mellem Rønne og Sassnitz skal holde Bornholm åben for tyske gæster hele året. Sejlplanen giver plads til knap 200.000 ekstra gæster.

 

Molslinjen, Destination Bornholm og havnen i Sassnitz er enige; Det tyske potentiale på Bornholm skal udvikles. 

 

Derfor kan Molslinjen nu offentliggøre en ambitiøs sejlplan for ruten mellem Rønne og Sassnitz. En sejlplan, som skal holde Bornholm åben for de vigtige tyske turister året rundt.

 

Byggeriet af den nye fragt- og passagerfærge til ruten skrider planmæssigt frem på Rauma-værftet i Finland, hvor færgen udbygges til at kunne tage op til 720 passagerer.

 

-Vi har lyttet til Destination Bornholms medlemmer, som gerne ville have mere kapacitet på ruten i højsæsonen, hvorfor den nye færge får plads til 720 passagerer – næsten en fordobling i forhold til kapaciteten i dag, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Turisterhvervet efterspørger også udvidelse af sæsonen. Sammen med færgen Povl Anker skal den nye fragt- og passagerfærge derfor sejle på ruten hele året. I forhold til i dag vil ruten til Tyskland blive udvidet med 210 flere afgange om året. Det giver en ekstra passagerkapacitet på næsten 200.000 gæster.

 

-Bornholm er skøn på alle tider af året, og det skal tyskerne selvfølgelig også have mulighed for at opleve. Derfor sejler vi alle årets måneder til priser fra 499 kroner for en bil med fem personer, forklarer Jesper Skovgaard. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk