Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Motorvej skal forbedres

Søgeord:

29. august 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

556 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Udbygning af E45 mellem Aarhus S og Skanderborg S.

Bilkøer og forsinkelser er hverdagskost for de mange pendlere mellem Aarhus og Skanderborg i myldretiden. Men det skal der laves om på.

 

Derfor foreslår regeringen at udbygge motorvejsstrækningen mellem Aarhus S og Skanderborg S med et ekstra spor i hver retning.

 

-    Trafikken på E45 er vokset eksplosivt i de seneste tyve år. Det skaber trængsel og giver store gener for  borgerne og virksomhederne i området. Der spildes alt for meget tid på strækningen. Og det koster samfundet alt for mange penge , siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.

 

-    Vi har i regeringen haft en udvidelse af E45 som topprioritet hele tiden. Det var netop derfor, vi skrev det ind i regeringsgrundlaget.

-    Derfor glæder det mig meget, at vi nu afsætter 500 millioner til en udvidelse af strækningen mellem Skanderborg S og Aarhus S.

 

-    Det vil være til glæde for trafikanterne på strækningen. Og det vil være en rigtig god investering for hele samfundet.

 

Med udvidelsen kommer der et ekstra spor i hver retning. Rent praktisk vil det ske ved at inddrage dele af midterrabatten, som på nuværende tidspunkt er 12 meter bred på hele strækningen.

 

Projektet kommer til at koste ca. 0,5 mia. kr.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com