Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Motorvejsarbejde går i gang

Søgeord:

19. december 2014  |  

Læst i alt:

2125 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kontrakt på to totalentrepriser i forbindelse med anlæg af Holstebromotorvejen.

 

Et år efter, at anlægsloven blev vedtaget, er Holstebromotorvejen nu rykket et stort skridt nærmere.

 

Vejdirektoratet har netop indgået kontrakt med entreprenørfirmaet M.J. Eriksson A/S, som skal stå for de to første totalentrepriser, som omfatter de sydligste 10 km af motorvejen ved Herning. Aftalen vækker glæde hos begge parter.

 

-Vi er tilfredse med resultatet af vores licitation, hvor vi modtog flere kvalificerede bud fra interesserede entreprenører. Valget faldt på M.J. Eriksson A/S, og vi endte på et beløb indenfor vores budget, siger anlægs- og driftsdirektør i Vejdirektoratet, Jens Holmboe.

 

Året er gået med besigtigelser af den valgte linjeføring på delstrækningen Aulum – Snejbjerg og sideløbende gennemførelse af udbudsprocessen. Henover vinteren sker de nødvendige ekspropriationer af arealerne for vejen. Herefter starter så anlægsarbejdet.

-Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet i marken. Vi har en stram tidsplan med åbning af vejen mellem Aulum og Snejbjerg til foråret 2017, men med aftalen i dag er vi sammen med entreprenøren klar til at løse opgaven, siger Jens Holmboe.

 

Den vindende entreprenør, M.J. Eriksson A/S, står blandt andet også for en del af anlægsarbejdet på Silkeborgmotorvejen og udtrykker tilfredshed med, at samarbejdet med Vejdirektoratet nu også fortsætter på Holstebromotorvejen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com